Hey, this photo is ©

WowTea in fiecare zi

June 27, 2016 ,
fashion, dress, floral, flower, reinvented, blog

In rutina zilnica singure ne stablim targhet-uri …dar de care nu reusim tot timpul sa ne tinem. “De luni incepand ma duc la sala”,… De luni nu mai mananc dulciuri”,… “De luni nu mai pierd noptile si ma culc devreme”, etc…Cate am reusit sa si facem ceea ce ne propunem …”De luni”?

Eu mi-am propus un stil de viata sanatos …De luni incepand….adica de lunea asta, adica de azi. Sincer nu am putut sa renunt la cafeaua de dimineata …dar in loc sa lenevesc la ea prea mult ….am scurtat timpul si l-am inlocuit cu sport. Azi am inceput cu bicicleta…maine bazin…poimaine mai vedem noi. Cert este ca am inceput… de luni…adica de azi.

Vorbeam de cafea …eh…a doua cafea pe ziua de azi am inlocuit-o de data asta cu ceai…si nu orice ceai, ci WOW TEA detox. Ma veti intreba de ce WOW TEA si de ce detox. Pentru ca WOW TEA isi datoreaza succesul plantelor 100% NATURALE, ingredinetele sale fiind atent selectate incat sa ajute procesele importante din organism. Rezultatul final este, …clar….dotoxifierea. Si o face in mai multi pasi : Pasul 1 : paducelul si ceaiul verde ajuta la consolidarea activitatii intregului organism, Pasul 2 – Guarana si Pu-erh te scapa de toxine si de excesul de grasime, Pasul 3 – Marar si mazare&Vicia ervilia determina reducerea consumului de alimente pentru relaxarea corpului. Pasul 4,ultimul pas,  este special creat pentru relaxare prin introducerea in acest ceai a catorva plante aromatice care te fac sa te simti WOW! In fiecare zi!

Se poate consuma atat cald cat si rece, cu niste cuburi de gheata… Mai are si un recipient special care pastreaza prospetimea ceaiului pe parcursul zilei, avand si un infuzor special,  care permite infuzarea ceaiului direct in sticla. E placut sa stii ca ai tot timpul la indemana ceaiul tau preferat.

Pe langa toate acestea WOW TEA vine cu un plan de alimentatie care ajuta la detoxifierea organismului. Mai multe detalii cat si alte ceaiuri puteti gasi pe www.wowtea.roalimentatie, detoxifiere, detos, wowtea

wowtea, detox, ceai, rece, vara

Sursa foto:  www.wowtea.ro

Leave a comment