Hey, this photo is ©

SkirtBike 2016

August 8, 2016 ,
SkirtBIke, tricouri pictate manual
Nomasvello, epilare definitiva, ProSkin
biciclete, colectie tricouri pictate manual

Ieri a fost unul din cele mai asteptate evenimente cu biciclete din an, SkirtBike. Fetele s-au adunat incet, incet in Piata Avram Iancu de unde la ora 18.00 urma sa se dea startul la parada  pe traseul: B-dul Revolutiei – Gara – Calea Aurel Vlaicu – Calea Victoriei – Str Cosbuc – Str Horea – B-dul Revolutiei si inapoi in Piata Avram Iancu. Ca in fiecare an acest eveniment a adunat sute de bicicliste care mai de care mai aranajate,  mai colorate, mai inflorate, mai cu tocuri sau fara, …o adevarata parada de tinute, nu numai de biciclete. Bineinteles ca si acestea, bicicletele,  au fost asortate si aranjate, cu cosulete, flori, baloane, moristi de vant, etc.

Pe langa draguta parada pe strazile Aradului, la intoarcere s-au organizat tombole si s-au dat  o multime de premii, premiul cel mare fiind o bicicleta Pegas. Pe langa aceasta s-au mai dat premii constand in vouchere de la centrul de inchirieri SBike S, Activ club, Red lips for you, You si o gramada de alte premii pe care nu le mai tin minte pentru ca au fost foarte multe.

Au fost si cateva concursuri  Miss SkirtBike Arad, Cea mai asortata bicicleta cu biciclista si s-a premiat fata care a venit imbracata tematic. Anul acesta am facut parte din juriul care a desemnat catigatoarele si credeti-ma ca a fost foarte greu sa aleg. Au fost atat de multe si atat de frumoase. M-am bucurat ca si-au dat atat de mult silinta ca sa arate cat mai chic.

Si premiile pentru aceste concursuri au fost pe masura : Miss SkirtBike un cos textil handmade Atelier Anca Criznic, voucher You, voucher de la Activ Club, set parfum si cosmetice Oriflame; pentru cea mai asortata biciclista s-a oferit  un voucher You, voucher de la SailingPass si poseta si portofel asortat de la Magazinul City Square; biciclista care a venit imbracata tematic a luat voucher de la SailingPass constand intr-o vacanta pe yacht si casca Melon Helmet.

Ca si tinuta nu puteam sa ma imbrac altfel decat cu tricoul pe care l-am creeat special pentru mine si pictat manual de Romana Deznan, cea care a pictat de fapt toate tricourile din colectia BikeBrush pe care am lansat-o cu aceasta ocazie,  si pe care il vedeti in poze. Normal ca nu putea sa lipseasca aparatul foto langa bicicleta mea cu flori.  Va promit si o sedinta foto detaliata, unde sa il vedeti mai bine, impreuna cu restul tricourilor din colectie.

Bickebrush, colectie capsula, tricouri pictate manual

tricouri pictate manual, biiclete, skirtbike

Bikebrush, tricouri, pictura manuala textile, biciclete

 

Leave a comment