Hey, this photo is ©

“Seara interbelica” cu Formatia Rapsodia

February 25, 2016 ,

De ceva vreme, si aici ma refer la ultimii ani…a revenit moda de a avea band la nunta si se impune cu tot mai multa forta. In Arad nu stiu cate band-uri de genul asta sunt..dar stiu unul care merita amintit…Fromatia Rapsodia.

Dar Formatia Rapsodia nu se limiteaza doar la muzica pentru nunti si petreceri…si despre asta vreau in special sa vorbesc eu aici. “Seara interbelica” …a fost o serie de spectacole sustinute de Rapsodia la Boeme Cafe si toate au fost cu Sold Out. La unul dintre ele am reusit sa ajung si eu si nu mi-a parut rau deloc. Formatia Rapsodia a facut o incursiune in perioada interbelica a Romaniei si ne-a transpus prin muzica sa in acea perioada de parca ar fi fost ieri. S-au cantat piese celebre, reprezentative, precum Blestemul, Mi-am pus busuioc in par, Piatra-i piatra de e piatra, Zaraza, Vrei sa ne-ntalnim sambata seara, dar si piese in prima auditie, compuse special, Ma tot gandesc ce-i viata mea si Am jurat sa nu iubesc.

Atmosfera in Boeme Cafe a fost superba, s-a cantat impreuna cu formatia, s-au facut o gramada de poze,  iar la sfarsit aperecierile pentru performanta aristilor s-a reflectat in ropotele de aplauze.

seara interbelica - formatia rapsodia

Leave a comment