Hey, this photo is ©

Sarbatori fashioniste la Fashion Fridays

December 12, 2016 ,
Arta-ma Porta-ma, vernisaj, imprimeum, colectie,
Tiisoara, Fashion Fridays Theframe, blog, fashion

O adevarata atmosfera de sarbatoare a fost ieri la Zai Apres Caffe, acolo unde se tine deja binecunoscutul eveniment Fashion Fridays. De ce spun ca a fost atmosfera de sarbatoare? Pentru ca, fiind in prag de sarbatori, aceasta editie a targului a reunit o serie de designeri din vestul tarii sub o denumire mai mult decat inspirata “sarbatori fashioniste”.

Aceasta editie a targului a stat sub semnul sarbatorilor, asa cum am mai spus. Am putut admira colectii unicat, piese special create pentru sarbatorile de iarna, decoratiuni si ornamente de Craciun, accesorii lucrate manual perfecte pentru un cadou de pus sub brad si o minunata colectie de caciulite…daca tot e iarna si e frig. Am vazut cele mai iubite branduri din vestul tarii, Blue Bird, Elaide by Elena Popescu,  Atelier Jamais, Beauty Box, Ally, Arina Varga, Finezze, Soutache by Andreea Zelenak, Tricoul inteligent Dunia si multi altii.

M-am bucurat mult sa intalnesc si aradencele noastre prezente la targ, Arina Varga la care am putut sa admir din nou cateva piese din Arta-ma Poarta-ma, Andreea Zelenek care ma incanta de fiecare data cu maiestria si arta ei transpusa intr-o serie de coliere, cercei, bratari si alte accesorii lucrate in fir soutache si Rada Ureche cu o serie de bijuterii lucrate manul, reunite sub brandul Ateleier Jamais.

La targ beneficiati de vouchere cadou, am primit si eu unul  de 10% reducre, alaturi de invitatia de a vizita atelierul creatoarei unui palton superb, dar care nu era marimea potrivita. De asemenea sunt tot felul de concursuri cu premii si tombole, daca intrati pe pagina targului Fashion Fridays mai puteti participa, pentru ca targul mai este inca si astazi la Zai Apres Caffe.

Totusi stau sa ma gandesc cat de deschisa e lumea pentru asemenea targuri. Stand afara la o cafea am observat lume mirata intrebandu-se ce se intampla intr-o cafenea de e atat de plin de lume si inghesuiala. Multi au mers de curiozitate, multi au trecut mai departe fara sa indrazneasca sa intre sa vada ce se intampla. Am intalnit chiar si un domn  care m-au intrebat daca e targ de second-hand.

Dar totusi e asa de frumos ce se intampla, si ma bucur ca an de an targul Fashion Fridays continua sa existe si sa mearga mai departe, sa adune ceea ce e mai frumos in creatie si design sub bacheta magica a unui shooping fair de exceptie.

Targul continua si astazi pana la ora 20.00 asa ca va lansez o invitatie sa il vizitati. Nu se stie daca nu vine mosul si pune sub brad o rochita unicat, o pereche de cercei sau un paltonas numa bun de mers la colindat.

Fashion Fridays, timisoara, blog, fashion

Fashion Fridays, timisoara, blog, fashion, Arina Varga, Rada Ureche, Atelier Jamais

Fashion Fridays, timisoara, blog, fashion, Andrea Zelenak, soutache

Fashion Fridays, timisoara, blog, fashion

Leave a comment