Hey, this photo is ©
Un nou centru de epilare definitiva

Nomasvello Arad

March 29, 2016 ,

Inaugurarea No+vello, lider mondial in tratamentul de epilare definitiva cu IPL,  este cu siguranta un “plus” la frumusete, de care se pot bucura acum si aradencele.

Un plus as da si evenimentului de inaugurare a acestui centru la care am participat in weekend. Plin de bun gust si culoare, predominand verdele dar cu pete de galben de la narcisele cu care erau intampinate doamnele, oferite cu drag de ambasadorul Nomasvello la Arad, Adi Ene. In verde au fost preparate si majoritatea bauturilor de la cocktail bar..de prajituri nu pot sa spun ca erau verzi..dar amanuntele fac diferenta..servetele verzi. Muzica, pozele, hostesele au insotit acest eveniment si au umplut centrul cu buna dispozitie.

Dar pe langa asta nu a fost lasata deoparte nici partea practica a acestui evenient, si anume cunoasteare indeaproape a produseler Nomasvello printr-o testare gratuita pusa la dispozitia curioaselor si de ce nu a curiosilor, pentru ca aceste tratamente nu sunt destine exclusiv femeilor.  Nu am testat atunci pe loc ce inseamna epilarea definitiva cu IPL, dar vreau sa o fac in zilele urmatoare deoarece testarea gratuita mai este valabila inca 2 saptamani de la deschidere. E drept ca nici macar nu as avea nevoie de o testare a produselor lor, pentru ca sunt ferm convinsa ca sunt super.

Dar la centru  nu gasim doar epilarea definitivacu IPL ci Nomasvello vine in intampinarea clientilor sai cu pachede de produse profesionale,  si cu tratamente de rejuvenare faciala cu IPL, curatare faciala in profunzime ProSkin si terapii de ingrijire faciala intensiva, toate aveand la baza produsele profesionale inovatoare No+Vello.

QQP_2263

QQP_2266

Leave a comment