Hey, this photo is ©

Naturalete…chiar si la gene

July 13, 2016 ,
fashion, dress, floral, flower, reinvented, blog
cancer, san, roz, mars, Avon

De-a lungul timpului au fost multe trenduri in tot atat de multe domenii, … si  multe dintre ele au fost atat de des intalnite incat s-au transformat in uniforma. Tocmai din cauza acestor exagerari ….aceste trenduri au devenit demodate la fel de repede precum au aparut.

Unul din aceste trenduri sunt genele incarcate sau foarte foarte tare evidentiate, in culori vibrante, prea lungi sau prea dese. Chiar daca vorbim de incarcarea lor cu multa mascara, sau folosim genele de tip banda, sau extensii prea pline si prea mari, aplicate in exces…acest look a devenit out of style. Naturaletea este acum baza de la care se porneste cand vorbim de gene. Aceasta naturalete se poate obtine chiar si daca apelam la extensiile fir cu fir…o tehnica care anul acesta este foarte la moda.

Tocmai aceasta naturalete am dorit-o si eu cand m-am hotarat sa schimb ceva la mine. Si am reusit. De cateva zile sunt fericita posesoare a unor extensii de gene fir cu fir. Reactia cand m-am privit in oglinda a fost Wow…superb!

Oricum nu eram eu prietena cu mascara,…acum am stricat de tot prietenia…pentru ca nu mai am nevoie de asa ceva. Make-up excesiv…nici vorba…genele mele trebuie sa fie acum pe primul loc.Pe deasupra isi si fac treaba cu brio, etaland un look natural, fresh, dar in acelasi timp si elegant. Nu mai folosesc deloc mascara, nu mai folosesc tus…doar un pic de culoare pe pleopa superioara…si asta ca sa le pun in evidenta. Daca doresc ceva si mai natural aplic doar un ruj pe buze si am terminat cu machiajul.

Daca a fost usor sau greu ….hmm…greu nu este, tinand cont ca stai relaxata, confortabil…chiar daca procedura dureaza aproximativ doua ore. Eu una cel putin am si tras un pui de somn. Greu a fost sa ma hotarasc,…dar dupa o discutie cu Oana, care mi-a explicat procedeul, m-a asigurat ca nu e nimic invaziv, ca nu dauneaza ochilor in nici un fel si ca oricum nu este permanent….a fost usor sa zic DA la aceste extensii.

Greu nu este nici acum…este chiar mai usor. In afara de cateva reguli de care trebuie tinut cont, nimic nu deranjeaza. Mai ales in primele 48 de ore trebuie evitat contactul cu aburii sau apa. Deci nu bazin, nu sauna, nu solar…dar 2 zile nu moare nimeni fara astea. Dupa aceste 48 de ore totul intra in normal…bineinteles cu putin mai multa atentie la gene…adica nu folosim demachiante pe baza de ulei, nu frecam ochii, nu punem jeturi puternice de apa direct pe ochi. Genele trebuie intretinute, pieptanate, aranajate …dar si asta intra intr-o rutina zilnica si nu dureza mai mult de 2 minute…deci nici asta nu e greu.

Am spus mai sus ca procedeul nu este permanent. Da….daca le lasi natural sa cada, ultima geana cade dupa 6-7 saptamani. Daca doresti sa iti pastrezi look-ul de diva mai mult timp, o data la 3-4 saptamani se pot umple golurile ramase. M-am hotarat destul de repede sa pastrez aceste gene pentru o perioada mai lunga,  si deci m-am asigurat ca am programare tot la cateva saptamani la stilista mea pentru a avea cat mai mult timp aceasta noua privire de diva care o am. 🙂

Extensii gene fir cu fir

extensii, gene

Extensii gene fir cu fir

Extensii gene fir cu fir

Extensii gene

Extensii gene

 

 

 

 

Leave a comment