Hey, this photo is ©

Metallic thread

July 25, 2016 ,
cancer, avon, marsul roz
SkirtBIke, tricouri pictate manual
the frame, smart ramona rusu

Gala Met este un eveniment caritabil organizat de revista Vogue si Metropolitan Museum of Art din New York.  In fiecare an se propune o tema, iar tema din acest an a fost  „Manus X Machina: Fashion in an Age of Technology“. Cu alte cuvinte moda in era tehnologiei. Prin urmare, multe dintre vedetele prezente la eveniment au ales tinute in culori metalice sau accesori metalice.

Am gasit acesta rochita intr-un outlet in Arad, … imediat cum am vazut-o gandul m-a dus la Gala Met 2016 si am decis ca trebuie sa compun si eu o tinuta de gen. Rochita este dintr-un material usor lucitor, cu jocuri de nuante de gri deschis, gri soarece si negru …toate cu reflexe argintii. Am adaugat tinutei un colier soutache special facut pentru aceast outfit de Andrea, iar pentru machiaj m-am lasat pe mana Oanei. Inainte de sedinta foto eram programata la manichiura, i-am povestit Ralucai de shooting-ul meu si au iesit niste unghii care au completat peisajul metalic zugravit de mine.

Asa ca totul era pregatit, dar pentru ca nu am avut covor rosu si toate ingredientele unei gale, am facut unele modificari.

Prietena mea Ramona Rusu, pe langa nici nu mai stiu cate masini  pe care le foloseste la curse sau in alte competitii de ale ei,  are un Smart, mic, dragut, cabrio ….si gri. De cate ori mergem in oras, ne plimbam cu Smart-ul. Eh, chiar e super masinuta aia si m-am indragostit de ea. Nu puteam sa nu o iau cu mine la o sedinta foto…

Uite asa am ajuns la Metallic thread cu Smart-ul decapotabil.

Metallic Thread

smart, decapotabil, metallic, metalic

QQP_4884

QQP_4864

QQP_4853

QQP_4854

QQP_4846

QQP_4943-Edit

QQP_4947

Make-up : Oanna

Accesories : Andrea Zelenak

Manicure : Raluca Nicoara

Photo: DubluQ

Smart: Ramona Rusu

Leave a comment