Hey, this photo is ©

Hurry up – Reduceri la Michael Kors

June 22, 2016 ,

Numa ce m-am intors dintr-un mini concediu…o sa imi adun gandurile si impresiile si am sa scriu si despre asta cand sunt pregatita. Acuma ma grabesc sa va spun altceva, normal,… legat de acest concediu, ….ca altfel nu as fi amintit de el.  Piesa mea de baza a fost un ceas Michael Kors caruia tocmai ii ajustasem bratara inainte de a pleca. L-am purtat in acest concediu la maxim, la orice tinuta, cu orice ocazie,…. in afara  de mersul la plaja, of course:).

Astazi, pentru sunt reduceri la Michael Kors, m-am grabit sa imi acizitionez si o poseta, care, bineinteles, se potriveste cu ceasul, si  ma grabasc sa va spun si voua de aceasta reducere. Este vorba de o reducere de  25 %, la produsele semnate Michaer Kors. Eu am ales o poseta, dar sunt si alte produse  pe care le puteti alege.  Asa ca hurry up…ca e valabil doar cateva zile.

Produsele le puteti gasi aici: http://goo.gl/lKTaaW

Pentru ca nu am inca poseta si sigur imi va ajunge dupa ce se termina perioada reducerilor, si…. ca sa nu va tin curioase,  am postat o poza de pe net cu poseta care mi-am ales-o eu.

Sursa poza: www.michaelkors.com

Leave a comment