Hey, this photo is ©

Gestionarea emotiilor la YOU

May 19, 2016 ,

”Nu vei zari nicicand un curcubeu daca te uiti in jos.’..
Charlie Chaplin

Nu stiu cum as putea sa redau altfel decat prin cuvintele lui Charlie Chaplin cursul de gestionarea emotiilor de astazi de la YOU. Am plecat ingandurata de la acest curs si nu stiam cum sa imi adun ideile care imi zburau in 1000 de parti si sa concluzionez acest curs. Rasfoiam fara atentie facebook-ul cand mi-a picat ochii pe postul Alexandrei ( Gadinceanu) si pe cuvintele cu Charlie Chaplin scrie de ea, si am stiut atunci ca este exact ceea  ce simteam in urma acestui curs.

E greu sa faci un rezumat a ceea ce s-a itamplat acolo, chiar si cu rezumat as putea sa scriu 1000 de pagini aferete celor 1000 de ganduri cu care am plecat.

Natalia a stiu sa ne trimita intr-o lume plina de emotii, de experiente de viata, de  frustrari scoase la iveala si ne-a facut sa eliberam sentimente pe care poate nici noi nu stiam ca exista in noi, ne-a facut sa ne punem intrebari si sa cautam raspunsuri in noi insine, ne-a invatat sa ne privim intr-un mod diferit, sa invatam ca si greselile fac parte din noi si ne-a invatat sa ne asumam aceste greseli si sa le privim in obiectivitate dar si cu indulgenta, sa luptam pentru ceea ce vrem si pentru ceea ce credem, sa ne cautam echilibrul si sac aspiram la perfectiune..dar pe de alta parte ne-a invata sa iubim si sa ne lasam iubiti, sa daruim, sa fim fericiti, sa ne eliberam si sa cautam frumosul in tot ceea ce facem.

Leight motvul acestei seria a fost eliberarea copilului din noi asta sa spun asa pe partea interioara, iar pe partea exterioara am avut ca puncte de reper ouale Kinder. Paul ( Micsa) stii despre ce vorbesc aici?

Nu am poze si pentru ca tot ceea ce a fost acolo nu se poate exemplifica prin poze.

 

 

 

Leave a comment