Hey, this photo is ©

Gala SanLife “Impreuna pentru sanatate”

November 26, 2016 ,
shopping, orsay, new collectio
Arta-ma Porta-ma, vernisaj, imprimeum, colectie,

Despre fundatia SanLife si implicarea lor in activitati ce privesc sanatatea am tot auzit …dar nu am privit mai in amanunt proiectele lor.  Momentul care mi-a starnit curiozitatea dea vedea totusi ce fac acesti oameni a fost cand am primit invitatia sa particip la Gala “Impreuna pentru sanatate”….care este deja la a 3-a editie. Am pierdut 2 editii, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

Nu am mai stat pe ganduri si am inceput sa ma informez, si ceea ce am citit despre ei m-a facut sa astept acest eveniment cu nerabdare. Am spicuit din prezentarea lor de pe site “San Life desfasoara activitati de preventie si  informare a bolilor infectioase in randul tinerilor prin seminarii si sesiuni interactie, in mediul lor. Adica in scoli sau facultati. Derulam programe de testare voluntara. Adica oricine poate apela la serviciile noastre de testare , servicii pe care le oferim prin partenerii nostril care sunt clinici private si care sustin activitatile noastre si pun la dispozitie infrastructura necesara desfasurarii activitatilor de testare. San Life ofera si serviciul de consiliere psihologica persoanelor depistate pozitiv.”

Si ca sa revin la subiect…. spuneam de Gala “Impreuna pentru sanatate”. Fundatia Sanlife organizeaza in fiecare an o gala de excelenta in domeniul sanatatii, care este eveniment umanitar de strangere de fonduri. In acest an strangerea de fonduri a avut un scop foarte clar, achizitionarea de aparatura medicala pentru testarea infectiei HIV si enumerarea celulelor reziduale din sangele pacientilor diagnosticati cu leucemii. Aparatul este un produs american, ce foloseste o tehnologie inovatoare, avand o probabilitate de rezultat de 99,9%, iar lansarea oficiala a produsului nu a fost facuta înca in Romania.

Gala in sine a fost clar …de excelenta. Locatia, programul, meniul, prezentarile….toate au fost ( si aici ma repet, pentru ca nu gasesc un alt cuvant) …excelente. Un eveniment monden, elegant unde am putut asculta muzica buna oferita de trupa Rechords si Dj Zoli, am urmarit prezentarea celei mai noi colectii de moda semnata de Vali Ciobanu, Ielele, am putut admira machiaje fantezie oferite de castigatoarea locului intai la concursul national de machiaj Makeup Fest, Alexandra Iuliana. Daniel Tole, un membru indragit al acestei asociatii a oferit, ca in fiecare an, un moment de cultura prin lansarea cartii “Vocea Pacientului”. Pe parcursul intregului eveniment i-am avut alaturi de noi pe Angela Petrean Varjasi si Kristian Ivan Varjasi, in calitate de modertori.

M-a bucurat foarte mult raspunsul aradenilor la astfel de evenimente si participarea intr-un numar atat de mare incat sala de la Marem, gazda acestui eveniment, a fost neincapatoare. Sper din tot sufletul ca acest eveiment sa fi adus pentru asociatia SanLife fondurile necesare pentru achizitionarea aparaturii de care este atat de mare nevoie.

Despre activitatiile asociatiei puteti urmari pe site-ul lor oficial : www.sanlife.ro sau pe pagina de Facebook :https://www.facebook.com/SanLife. Eu cu siguranta am sa urmaresc de acum inainte si am sa ma implic in ceea ce acesti oameni minunati incearca sa faca.

Asocaita Sanlife, gala, eveniment, sanatate

Suntem in asteptarea mai multor poze. Ali Hadded mi-a soptit ieri ca s-au facut peste 600 de poze. Deci putintica rabdare.

 

Leave a comment