Hey, this photo is ©

Floral dress reinvented

July 1, 2016 ,
fashion, dress, floral, flower, reinvented, blog

Am gasit rochita asta cu flori undeva dosita intr-un colt al dulapului. Nu mai stiu de unde o am, de la mama, de la bunica, stiu doar ca o am de foarte demult. Cert este ca uitandu-ma la ea nu mi-a placut deloc,… era lunga, era larga, cu o croiala tip butoi, ..intr-un cuvant veche si ponsita.  Cred ca ca nu mi-a placut nici cand am vazut-o prima ora si de aceea a ajuns in fundul sifonierului.  De data asta, in loc sa o arunc inapoi in dulap, am trecut peste primul impuls,  m-am uitat mai atent la ea si am avut o alta idee, …am reinventat-o. Am scurtat-o, am cabrat-o si i-am facut acel tiv evidentiat…si dintr-o data a devenit altceva…chiar altceva care imi place foarte foarte mult.

Sa nu va ganditi ca am cusut-o eu…dar am o croitoreasa pe care o ador….schimbam, coasem, stramtam. Intr-un cuvant…reinventam…

floral, dress, poseta, rochie, flori, tinuta

Imediat mi-am adus aminte si de margelele mari  in nuante de corai, roz si nude pe care nu le mai purtasem de ceva vreme, si care se potriveau la fix cu culorile de pe imprimeul floral al rochiei… Le-am adaugat la tinuta, alaturi de o pereche de pantofi cam in aceleasi nunate.

flori, margele, accesorii, fashion, blog

Lipsea poseta…ehhh…a fost un pic mai greu sa aleg…dar am reusit pana la urma sa folosesc o poseta cumparata recent dar care nu am purtat-o inca pentru ca e un pic mai pretentioasa din cauza culorii si a modelului perforat. Dar imi plac la nebunie posetele cu model perforat, si cand am vazut-o pe raftul magazinului,  nu puteam sa trec pe langa ea fara sa o am in garderoba.

poseta, bag, fashion, blog

A venit momentul de foc…sa incerc tot ce am muncit eu ( si croitoreasa mea)  timp de doua zile. Mi-am dat seama, ca da!,..daca te-ai plictisit de hainele din garderoba …reinventeaza-le,… asa cum am facut eu. Scurteaza-le, schimba modelul, adauga-le accesorii noi, foloseste o curea unde se e cazul, etc. Eu una m-am simtat ca si cum as avea o rochie noua, desi stiu sigur ca are multi multi ani in spate.

Floral dress reinvented

Floral dress reinvented

Floral dress reinvented

dress, rochie, poseta, bag, margele, foashion reinventare, blog

Rochie cu print floral

QQPF0059

Make-up : Oanna Cubs 

Photos: Dubluq

 

Leave a comment