Hey, this photo is ©

Curatare faciala ProSkin

August 10, 2016 ,
biciclete, colectie tricouri pictate manual
Nomasvello, epilare definitiva, ProSkin

Acum cateva luni am trecut pe la Nomasvello pentru a incerca tratamentul facial ProSkin si am promis ca voi mai testa epilarea definitiva cu IPL. Mi-am facut programare si ieri a fost ziua cea mare pentru mine. Ajunsa acolo am avut o mare dezamagire.. nu pot sa fac acest tip de epilare din cauza problemelor mele de sanatate de anul trecut ( tratemente cu chimioterapie). Am descoperit asta datorita atentiei cu care fetele de la Nomasvello trateaza orice client… pentru ca astfel am aflat ca nu am voie sa fac nici un fel de tratament cu IPL, timp de 5 ani, nici macar Rejuvenarea faciala pe care mi-o doream de mult.

Am primit un formular si a trebuit sa completez o rubrica unde se specifica daca sufar de anumite boli sau daca am urmat anumite tratamente si acolo am vazut specificat si tratamentul cu citostatice.  Deci va sfatuiesc sa tratati cu seriozitate aceste formulare petru ca nu sunt facute degeaba si daca nu stiti sau aveti nelamuriri mai bine intrebati, fetele va ajuta, va indruma si puteti evita astfel de neplaceri pe viitor.

Pentru ca tot am ajuns acolo si aveam acea ora libera si pentru ca oricum trebuia sa continui tratamentul ProSkin (care nu foloseste lumina intens pulsanta – IPL si pe care pot sa il fac pentru ca e bazat pe ultrasunete), am profitat si de oferta lunii august si mi-am facut curatare faciala ProSkin impreuna cu aplicarea unei fiole de acid hialuronic. Puteti sa profitati de oferta toata luna august si ce mi-a placut este ca poti sa achizitionezi in avans cate tratamente vrei si sunt valabile 3 luni de la data achizitiei iar pretul este de-a dreptul irezistibil.

Chiar daca nu pot sa fac epilarea definitiva cu IPL voi ramane client fidel Nomasvello pentru ca ador curatarea faciala, ador mastile lor si alte produse de ingrijire faciala, iar acum pentru ca am incercat si filolele pot sa spun ca am o fata curata, fara puncte negre si este hidratata, elastica si moale.

Desi nu am urmat tratamentul asa cum scrie la carte (o data la doua-trei saptamani) se simte diferenta, nu mai am atatea puncte negre iar cosurile sunt tot mai putine si mai mici. Pe viitor voi fi mai constincioasa si voi merge macar o data pe luna, pentru ca merita din plin!

tratamente faciala, ProSkin, Nomasvello

tratamente faciale, fiola, acid hialuronic, epilare definitiva, IPL

Leave a comment