Hey, this photo is ©

Cum să fim frumoase la YOU

May 27, 2016 ,

Cursul de make-up din cadrul proiectului YOU a avut în centrul atentiei frumusetea. De data asta nu cea interioara, ci cea exterioara. Dar ce ne-a invatat Anca la acest curs este ca in primul rand frumusetea vine din interior. Noi trebuie sa fim primele care sa ne vedem frumoase, pentru ca frumusetea are atatea fete cum nici nu le banuim. Si a inceput cu un mic exercitiu de încredere în propria frumusete. Ne-a dat două coli de hartie, pe una scria frumoasa pe cealaltă simpla..si ne-a rugat sa alegem din cele doua, una care sa ne reprezinte. La inceputul cursului multe au ales simpla…dar pana la sfarsit am modificat in frumoasa. Multumim Anca, ca ne-ai facut sa vedem frumusetea din noi.

Partea practica a fost și mai interesanta, o demonstrație de make-up urmata de o invitatie la un machiaj, unde s-a dezlantuit nebunia.

Tot in partea practica, prin amabilitatea lui Cati Pascal, am avut ocazia sa testam noul ruj Oriflame, The One, o combinatie intre textura aerata a unui Mousse cu o finisare mata pentru a obitine o culoare intensă si buze senzationale. Recunosc ca nu m-am putut abtine și l-am testat și eu și..e superb.

Totodata toate cursantele au plecat acasa cu un alt produs de la Oriflame un mascara The One care sa il foloseasca zi de zi pentru o frumusete esterioara mai aprofundata…dar sa nu uitam ca totusi frumusetea vine din interior.

YOU-Make-Up-004

YOU-Make-Up-002

YOU-Make-Up-067

YOU-Make-Up-062

YOU-Make-Up-069-Oriflame

 Photos Dusan Mereniuc 4 YOU

Leave a comment