Hey, this photo is ©

Clujul si palariile lui

May 25, 2016 ,

Clujul este orasul meu preferat, maine m-as muta acolo daca as putea, dar cum nu pot, nu ratez nici o ocazie sa ajung la Cluj. Asa a fost si weekend-ul trecut, cand am mers cu ceva treburi la Cluj si am prins orasul in sarbatoare pentru ca erau zilele Clujului. A fost o nebunie totala, un weekend plin de evenimente, in Parcul Central, in Piata Unirii, in piata Muzeului, Turnul Croitorilor, la parcul de la Cetatuie, prin tot orasul ai putut sa vezi tabere medievale, parade, ateliere hand-made, spectacole de teatru, expozitii de fotografie, seri de muzica clasica si opera, festivale culinare, workshop-uri si flashmob-uri.  Sambata a mai fost si Festivalul luminii si Noaptea Muzeelor.

Toate aceste evenimente au umplut Clujul de oameni, care misunau peste tot, o mare de oameni care mai de care, colindau intre piete si scene, de la un eveniment la altul. Fashionista din mine nu a putut sa nu traga cu ochiul si la tinutele din Cluj si din tot ce am vazut…palariile au fost la mare inaltime. In Cluj se poarta palariile, mari, mici, colorate, nu conteaza, palarie sa fie, asortate la orice tinuta, la pantaloni, la fuste lungi, la rochite elegante, practic la orice.

Pentru ca palariile au fost laitmotivul acestui weekend, nu puteam sa nu compun o tinuta…cu palarie, ati ghicit. Am ales una albastra, cu boruri scurte,  pe care am combinat-o cu o rochita gri pana la genuchi cu un guler imens plin de falduri iar deasupra am asortat-o cu un cardigan lung, tot albastru.

cluj, palarie, cardigan,

Cluj, palarie, cardigan

Cluj, casino, palarii

Clujul si palariile lui

QQP_7908-Edit1

Cluj Napoca, Sala Polivalenta, Fashion

Cluj, palarii

QQP_7910-edit

Leave a comment