Hey, this photo is ©

Bujorii, vedetele lunii mai

April 25, 2016 ,

Pasim incet incet catre luna Mai,  incep evenimentele de nunta. Stiu ca superstitiile spun ca nu e bine sa faci nunta in luna Mai dar in ultimul timp miresele nu mai tin cont de asta si luna Mai ofera o ocazie buna de a tine o nunta. Este o luna plina de coloare in ceea ce priveste florile si are in centrul ei cea mai in trend flore, considerata si regina sezonului de primavara…bujorii.

Buchetul de mireasa din bujori nu este cu siguranta unul tranditional, dar tocmai acest lucru il face deosebit. A devenit in ultimul timp un must have pentru miresele care isi doresc o nunta romantica, cu decoruri desprinse din povesti.

Gasim bujorii intr-o variata paleta de culori si nuante ….albi, roz pal, corai, purpuriu, mov, rosii….Bujorul este o floare extrem de bogata, cu o cupa a florii superba, voluminoasa, cu multe straturi de petale, cu multe nuante, iar jocurile de lumini si umbre date de aceste petale, mie personal, imi emana senzatia de mister.

Se pot face buchete din bujori dintr-o singura culoare, sau se pot combina culorile si chiar se pot combina cu alte flori..dar eu as opta pentru un buchet strict din bujori si pentru a da greutate buchetului as folosi bujori de mai multe nuante. In nici un caz nu e asociaza bujorul cu alte flori care au cupa florala la fel de mare ca a lor pentru ca ar pali din frumsete, iar floare de bujor trebuie se fie regina balului. Datoritaformelor atat de diferite, a culorilor sale, precum si combinatiile mereu inedite in care aceasta floare se poate aranja, buchetele de mireasa din bujori nu vor putea cadea in uniformalitate sau banalitate, ele ne vor suprinde intodeauna prin unicitate, asa cum este si fiecare floare de bujor in parte.

As asocia bujorul cu cuvinte ca romantism, traditional, vintage, si personal as adauga mister.

Leave a comment