Hey, this photo is ©

Birthday gifts part II

May 6, 2016 ,
Paul Misca, Roxana Sabau Nica, Alina Varga, Cristina Sabau
parfum, parfumerie, cristina sabau

Multe s-au intamplat de ziua mea, cum ati putut vedea si in posturile mele anterioare…dar ce nu vi-am spus este a printre toate nebuniile din ziua aia…am vazut pe facebook la Iulius Parfumerie un concurs cu premiu un parfum si cu cerinta de a comenta de ce doresti acel parfum. In lista mea de cadouri nu figura nici un parfum…si clar a fost un imbold de o clipa sa particip la concurs desi nu prea am facut-o pana acum, cu un comment, normal, legat de ziua mea: “Pentru ca astazi este ziua mea, si doream de mult sa imi cumpar un parfum, dar nu am apucat…”

A fost o clipa, am dat comentul, am dat share si am trecut mai departe la ale mele, in clipa urmatoare am uitat de concurs…asta pana sambata cand m-am trezit …castigatoare. Prima reactie a fost wow…se pare ca ziua mea e in fiecare zi.

Cu toate pregatirile de Paste nu am avut timp sa merg sa imi ridic premiul de ziua mea, am ajus deabea ieri si nu se putea altfel decat cu un photoshooting.

Ce am aflat cat am fost acolo este ca Iulius Parfumerie mai pregateste niste concursuri, eu nu mai pot sa particip ca nu ar fi fair play…dar stati voi pe aproape ca vor fi suprize multe.

iuliu parfumerie, parfum, blg, fashion, event

blog, fashion, parfum, concurs

iulius parfumerie, blog, fashion, style

iulius parfumerie

 

Leave a comment