Hey, this photo is ©

Birthday gifts

April 29, 2016 ,
parfum, parfumerie, cristina sabau

Ziua mea a fost o nebunie totala…am inceput cu o vizita la coafor, apoi o adevarata tura de shopping prin mall, sedinta foto, lansarea theframe.ro si am incheiat cu o binemeritata cina…Deabea acum ajung sa scriu despre aceasta zi si sa va povestesc mai multe despre ea.

Ca de obicei mesajele au inceput inca de la primele minute si au continuat sa vina tot tot parcursul zilei, am incercat sa raspund la toata lumea, dar cu toata alergatura nu stiu daca am reusit. De aceea vreau sa multumesc acuma tuturor care s-au gandit la mine in acea zi.

Dar ce vreau cel mai mult este sa va povestesc despre cadouri. Rochita din sedinta foto era o veche “cunostinta” de a mea …cochetam deja cu ea de cand am vazut-o prima data la Efect, de atunci am stiut ca va ajunge la mine cu o ocazie speciala, pentru ca ea este speciala, plina de culoare, plina de viata. Si ocazia speciala a venit in momentul in care Silviu a zis hai sa mergem sa iti luam ceva frumos de ziua ta, atunci am stiut ca va fi rochita asta. Desi am umblat in toate magazinele din mall, tot la ideea mea initiala am revenit si acuma rochita este a mea. Ati putut sa vedeti deja rochita pentru ca am si folosit-o la sedinta foto, dar oricum vi-o mai arat o data in toata splendoarea ei.

cristina sabau

QQP_6074-Edit

Nomasvello mi-a facut o surptiza placuta, mi-a trimis cadou Cardul de frumusete No+Vello cu tratamente de Curatare faciala Proskin si Rejuvenare cu IPL, alaturi de o creme faciala protectoare. Inca de la deschidere am vrut sa trec pe la ei si imi pare rau ca nu mi-am facut timp pentru asta….dar uite ca m-au facut ei sa imi fac timp sa merg sa folosesc acest card. Acuma chiar deabea astept.

QQP_6159

Stiti cum suntem noi fetele cu posetele, desi avem 100….101 nu strica niciodata!  Mai am inca nu stiu cate posete rosii, dar asta e mai rosie decat celelalte rosii!!

E de departe vedeta cadourilor de ziua mea. Pacat ca am primt-o deabea seara, dupa sedinta foto,… s-ar fi potrivit perfect la outfit-ul meu.

QQP_6144

Tricoul l-am tras dupa mine asa intr-o fuga, de la New Yorker…a fost ceva de genul, vazut, placut, luat. De obicei stau de doua ori sa ma gandesc cand imi cumpar o piesa vestimentara, fie ea si un tricou…dar de data asta nu am stat nici o secunda…am adorat din prima mesajul de pe el, a fost ceva de genul punct ochit, punct lovit la starea mea generala de astazi:

tricou the frame cristina sabau

“Whatever you decide to do,

make sure it makes you happy”

Leave a comment