Hey, this photo is ©

Are You ready?

May 16, 2016 ,
parfum, parfumerie, cristina sabau
Paul Misca, Roxana Sabau Nica, Alina Varga, Cristina Sabau

Are YOU ready? Ready pentru ce?

Maine incep un proiect frumos, foarte frumos chiar, care mi-a atras atentia inca de la inceput si am vazut cum se dezvolta pas cu pas.

Este vorbe despre YOU, un curs de dezvoltare personala altfel. De ce este altfel? Pentru ca … fiecare avem povestea noastra de viata si ne-am dezvoltat diferit, pentru ca… nu invatam pe nimeni sa devina milionar, nu asta e scopul acestui curs, pentru ca …folosim alte metode decat cele clasice pentru livrarea informatiei pentru ca  se lucreaza in grup restrâns sa putem sa discutam liber cu toti

Am parcurs lista de speakeri si programul… si din pacate nu voi putea merge la toate, dar nici nu stiu la care sa merg si la care sa renunt pentru ca oferta este una foarte diversificata si tentanta. Cursuri de dictie cu Roxana Sabau Nica, Gestionarea emotiilor, coach Natalia Alina Topor, despre Stil va vorbi Arina Varga si despre Maniere, Paul Micsa. Impreuna cu Anca Gabrian vom sublinia importanta aplicarii unui machiaj potrivit la cursul de Male-up. Un alt curs este cel de gatit, care are doua parti, terorie si parte practica cu Vald Cherchezan si Raluca Tat.  Rada Ureche va povesti despre Limbaj Corporal si in final cursul de Brandig Personal cu Carmen Crisan.

the frame, Paul Micsa, Roxana Sabau Nica, Arina Varga

Deci maine cu siguranta ajung sa vad ce ne-a pregatit Roxana la cursul de dictie, pentru ca ne promite sa descoperim (sau redescoperim) impreuna, prin intermediul jocurilor si nu numai, cat de bine e sa vorbesti, sa iti exprimi gandurile, sentimentele, emotiile. Pentru ca ne-am afundat in cotidian, ne-am lasat dominati de stres, pentru ca suntem in epoca vitezei am uitat sa zambim, sa ne bucuram de ceea ce e in jurul nostru, si ce cel mai important am uitat sa comunicam, sa relationam intre noi, Roxana va incerca sa ne aduca aminte toate acestea!

Am sa va tin la curent cu tot ce se intampla la aceste cursuri, cel putin la care voi merge.

Update 17.05.2016 Giveaway

invitation1

Si mai am o supriza pentru voi, la unul din modulele de mai sus vreau sa iau pe cineva cu mine, asa ca am o invitatie de dat pentru cine intereseaza. Se poate alege oricare dintre modulele proiectului.

Tot ce trebe sa faci este sa postezi aici sau pe facebook aici un comentariu de ce doresti sa mergi la acel curs.Va astept cu drag.

 

 

 

2 comments

  1. A fi frumos sa ajung! Din pacate nu pot, insa m-ar interesa modulul de styling, intotdeauna avem ceva nou de invatat, ce ne avantajeaza/dezavantajeaza, chiar daca nu mergem tot timpul dupa moda in voga 🙂

  2. Pentru ca m-am tot dezvoltat pentru copii si acum ar fi un moment bun sa ma intorc spre mibe, sa fac ceva doar pentru mine.

Leave a comment