Hey, this photo is ©

Aleg sa marsaluiesc roz

July 15, 2016 ,
cancer, avon, marsul roz
cancer, san, roz, mars, Avon

De ce aleg Marsul Roz si de ce aleg sa fiu acolo maine sa militez #CancelCancer…stie deja multa lume. Dar pentru cei care nu ma cunosc indeaproape vreau sa le spun ca am ales ca maine sa marsaluiesc roz pentru ca am trecut prin cancer (adevarat ca nu la san)  si stiu ce inseamna.

Stiti cum se zice ….ce nu te doboara, te face mai puternic. Am ales sa nu ma las doborata de crunta boala si acum ma simt mai puternica. Am puterea sa lupt acuma pentru ca alte femei sa nu ajunga in situatia mea. Cum lupt…prin constientizarea lor ca un control facut la timp ajuta la descopepirea tumorii in faza incipienta si, astfel, tratarea ei mult mult mai usor, prin constientizarea ca sanatatea e importanta si  ca ar trebui sa fie pe primul loc si ca exista viata si dupa un cancer.

Marsul Roz este una din activitatiile prin care se duce lupta impotriva cancerului la san si nu numai prin evenimentul propriu zis care va fi maine incepand cu ora 18.00 ( cu plecare din Parcul Eminescu, pana in Parcul Aventura Voinicilor), ci aceasta lupta se duce continuu, prin oferirea participantelor acestui mars a unei investigatii medicale gratuite. Nu pierdeti ocazia sa va alaturati unei lupte care se duce chiar acum pentru sanatatea noastra!

Avon Romania s-a implicat activ in lupta contra cancerului la san, si a cancerului in general,  iata ca acum face inca un pas prin initierea si sustinerea acestei campanii: #CancelCancer,  Marsul Roz Stop cancerului la san.

cancer, san, mars, roz, Avon

 

Leave a comment