Hey, this photo is ©

Stop cancer la san

July 18, 2016 ,
cancer, san, roz, mars, Avon
the frame, smart ramona rusu
cancer, avon, marsul roz

Tocmai m-am inscris pe www.stopcancerlasan.ro pentru o investigatie medicala la san. Nu uitati, toate participantele la Marsul Roz de sambata beneficiaza de aceasta investigatie, si este total gratuita. Doar trebuie sa va inscrieti codul unic primit o data cu bratara si veti fi contactate pentru o programare.

De mult timp doream sa imi fac aceasta investigatie medicala, dar sincer imi e era putin groaza de ea. Marsul roz m-a determinat sa o fac cat mai curand si nu numai prin faptul ca am primit aceast consult gratuit, ci si prin determinarea cu care mai mult de 300 de oameni au ales sa participe la acest mars. Poate au fost printre ei persoane care au fost sau sunt bolnave de cancer…dar cu siguranta cei mai multi nu au asemenea probleme si totusi au ales sa vina sambata alaturi de noi sa facem acest eveniment impreuna, sa luptam contra acestei boli crunte. Asta m-a determinat cel mai mult sa merg la acest consult.

Sambata imediat dupa ora 17.00 a inceput sa apara lumea la cortul roz instalat in Parcul Eminescu. Incet, incet tot au mai venit… si au venit si nu s-au mai oprit. Inaite de startul marsului era deja o mare de oameni…. si aici zic oameni, pentru ca nu numai femei au ales sa participe la aces mars, ci si barbati si copii. La acel moment tot parcul era roz.

Am marsaluit pana in Parcul Voinicelul unde ne asteptau  si mai multi  oameni. Am povestit putin despre cancer si cel mai frumos moment a fost cand am trimis in aer sute de baloane, impreuna cu un gand bun, pentru noi, pentru familie sau prieteni…fiecare ce a vrut. S-a umplut si cerul de roz.

Pentru mine acest mars a fost un must have …si se stie de ce … dar ce m-a impresionat foarte mult a fost determinarea cu care atata lumea a participat, a ales sa lupte contra cancerului,  pentru o viata mai buna, pentru o viata sanatoasa, fara cancer.

Pentru cei care au fost la mars, nu uitati sa va inscrieti pe site, sa folositi acel cod unic…sa faceti acel consult…si cel mai important, sa nu uitati sa il faceti periodic, nu numai cu ocazia acestui eveniment. Eu mi-as dori sa nu se descopere nici o tumoare niciodata…dar asta, din pacate nu se poate.  Daaaar se poate descoperi un cancer la timp, intr-un stadiu mic si, astfel, se poate trata cu mult mai multa usurinta. Sanatatea noastra e cea mai importanta!!!

Marsul roz, cancelcancer

Marsul roz, cancelcancer

Marsul roz, cancelcancer

Marsul roz, cancelcancer

Marsul roz, cancelcancer

Marsul roz, cancelcancer

Marsul roz, cancelcancer

Marsul roz, cancelcancer

Marsul roz, cancelcancer

Leave a comment